Mam Was serdecznie dość- ale to nie ja stąd zniknę

Obserwuj wątek

Odp: Mam Was serdecznie dość- ale to nie ja stąd zniknę

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
  • Artykuły: 0
miałam nie zabierać głosu ale nie mogę... Smakosz przestań robić z siebie ofiare i pokrzywdzoną bo sama sobie ten los zgotowałas. przypomniec ci od jakich przepisow zaczełaś? ile plagiatow wstawiłas zanim to wyłapalismy? mowisz ze uczysz sie dopiero gotowac. to jakim cudem jednym z twoich pierwszych przepisow były:
Polędwiczki faszerowane borowikami
Gulasz wołowy z knedelkami
Pieczeń jagnięca w ziołowej skorupce
mus miętowo-czekoladowy
Piersi kurczaka w galarecie
Zapiekanka w trzech kolorach
Smaczna szynka babuni wędzone w dymie
Czy takie potrawy jest w stanie przygotować nowicjusz? watpie.. zobacz jak opisane były te przepisy, z taką dokladnoscia starannoscią, z precyzja aptekarza wręcz. a dlaczego teraz twoje sa niechlujne, niedbałe, byle jakie, juz nie tak wykwintne z gornej półki? nie oszukujmy sie, tamte wszystkie sa przepisane z ksiazek kucharskich, a te teraz tworzysz sama z glowy na zasadzie cos tam wpisze jakos to bedzie.. pstrykasz fotki u znajomych na przyjeciach probujac potem dopasowac do tego przepis.. zaczelas swoja kariere od złej strony, od plagiatów i kreowania sie na wielkiego znawce, potem zjechałas w dól, wiec nei dziw sie ze dostałas sie pod obstrzał krytyki. Ty bardziej ze nie masz przed soba bandy naiwniaków czy idiotow. I zamiast obrazac sie wez sie za porzadek i zacznij grac uczciwie.
A dla mnie roznice w DS a tutaj sa jak nic do zgłoszenia do Tit.

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 kwi 2012 17:00 przez bernika)

Odpowiedz na/ edytuj Mam Was serdecznie dość- ale to nie ja stąd zniknę