masa cukrowa to prościzna , gotowa wychodzi dużo drożej , niż gdy się robi samemu , proponuje Ci żebyś na początek zrobiła sobie masę np. z 1/4 składników , możesz sobie porobić jakieś małe dekorację na tort , spokojnie można to przechowywać , a Ty sobie sprawdzisz jak Ci się ta zabawa spodoba ...
Każdy kiedyś zaczynał , ja za pierwszym razem też miałam obawy szczególnie że robiłam tort dla przyszłych teściów na moją pierwsza wizytę , w dodatku tort przejechał 120 km i wytrzymał , był fajny i do dziś został moim ulubionym i każdy go wspomina ...dlatego moja rada spróbuj zrobić sama .... myślę , że postępując zgodnie z instrukcją uda się na pewno .U mnie w przepisach jest sprawdzony z którego ja zawsze korzystam jeśli byś miała jakieś pytania to chętnie odpowiem na priva.Pozdrawiam i powodzenia
masa cukrowa
Obserwuj wątekOdp: masa cukrowa
mariel78
Każdy kiedyś zaczynał , ja za pierwszym razem też miałam obawy szczególnie że robiłam tort dla przyszłych teściów na moją pierwsza wizytę , w dodatku tort przejechał 120 km i wytrzymał , był fajny i do dziś został moim ulubionym i każdy go wspomina ...dlatego moja rada spróbuj zrobić sama .... myślę , że postępując zgodnie z instrukcją uda się na pewno .U mnie w przepisach jest sprawdzony z którego ja zawsze korzystam jeśli byś miała jakieś pytania to chętnie odpowiem na priva.Pozdrawiam i powodzenia