22.11.2011:
10.00- śniadanie czyli dwie kromki żytniego pełnoziarnistego chleba wraz z chudym plastrem wędliny kawa
11.00 obiad czyli 20 kopytek z łyżeczką cukru
12.30- zielona herbata
16.00- dwie kromki żytniego pełnoziarnistego chleba wraz ze śledziem cygańskim
Dziewczyny ratujcie czuję że się wyłamuję z tym jedzeniem.Idę do punktu wyjścia aby zaś wrócić.Nie wiem co mi jest.Dzisiaj tak namiętnie myślę o jedzeniu oo jak np.te śledzie. Wstyd mi.
Jutro pierwsze co zrobię to się raniutko zważę,i będę pilnowała aby jeść co dwie godziny 6 posiłków.Np.po pół kromce chleba.Dzisiaj mi się chce bardzo jeść ale nie tyknę nic do 20-stej.Obiecuję Wam
Nie dziwie sie że chodzisz wiecznie głodna. Policzyłam to +/- co zjadłas i wyszło ze było to niewiele ponad 1000kcal. (wg. www.tabele-kalorii.pl)
Podziwiam na takiej diecie to umarłabym chyba z głodu.
W razie napadu głodu polecam zapychacze typu sałata, kiszona kapusta itp. Mają niewiele kalorii w stosunku do wagi i nawet jak sporo ich zjesz to bedzie to niewiele kalorii. Np. kapusta kiszona to niecałe 20kcal/100g, sałata ok 13kcal/100g. Takich produktów znajdziesz jeszcze wiele i nawet jeśli ich zjesz kilogram (raczej niewykonalne) to kalorii dostarczysz sobie niewiele
Odpowiedz na/ edytuj Moja ZDROWA dieta,czyli jak jeść by się najeść i schudnąć z głową.
Moja ZDROWA dieta,czyli jak jeść by się najeść i schudnąć z głową.
Obserwuj wątekOdp: Moja ZDROWA dieta,czyli jak jeść by się najeść i schudnąć z głową.
caroline1983
Nie dziwie sie że chodzisz wiecznie głodna. Policzyłam to +/- co zjadłas i wyszło ze było to niewiele ponad 1000kcal. (wg. www.tabele-kalorii.pl)
Podziwiam na takiej diecie to umarłabym chyba z głodu.
W razie napadu głodu polecam zapychacze typu sałata, kiszona kapusta itp. Mają niewiele kalorii w stosunku do wagi i nawet jak sporo ich zjesz to bedzie to niewiele kalorii. Np. kapusta kiszona to niecałe 20kcal/100g, sałata ok 13kcal/100g. Takich produktów znajdziesz jeszcze wiele i nawet jeśli ich zjesz kilogram (raczej niewykonalne) to kalorii dostarczysz sobie niewiele