no wlasnie, mi sie wydaje ze niektorzy rodzice nie bardzo rozumieja ze nad dzieckiem powinno sie pracowac, ja nie mam jeszcze doswiadczenia ale wydaje mi sie ze cierpliwa praca i z zalozeniem ze jednak rodzic wie lepiej ale i z szacunkiem dla dziecka jako drugiej pelnoprawnej osoby da sie duzo zrobic, tylko wlasnie musi sie chciec...
Mnie drazni jak czytam duzo ostatnio o zywieniu dzieci i np. mama pisze ze chcialaby dac dziecko do przedszkola ale dziecko nie chce sie odstawic od piersi i placze - w wieku 3 lat od razu mi sie wydaje ze takiej mamie sie nawet nie chcialo przedstawic dziecku do tej pory innego jedzenia i dziecko jest zwyczajnie uzaleznione juz od piersi...
a z drugiej strony to moze sie tak madrze bo jeszcze tago sama nie przechodzilam, ale staram sie przygotowac do przyjscia mojego malucha na swiat.
Odpowiedz na/ edytuj Moje dziecko nie chce jeść w przedszkolu. Macie na to jakiś sposób?
Moje dziecko nie chce jeść w przedszkolu. Macie na to jakiś sposób?
Obserwuj wątekOdp: Moje dziecko nie chce jeść w przedszkolu. Macie na to jakiś sposób?
cremebrule
Mnie drazni jak czytam duzo ostatnio o zywieniu dzieci i np. mama pisze ze chcialaby dac dziecko do przedszkola ale dziecko nie chce sie odstawic od piersi i placze - w wieku 3 lat od razu mi sie wydaje ze takiej mamie sie nawet nie chcialo przedstawic dziecku do tej pory innego jedzenia i dziecko jest zwyczajnie uzaleznione juz od piersi...
a z drugiej strony to moze sie tak madrze bo jeszcze tago sama nie przechodzilam, ale staram sie przygotowac do przyjscia mojego malucha na swiat.