U mnie też raczej tradycyjne menu:
-barszcz czerwony z uszkami własnej roboty
-krokiety z kapustą i grzybami
-karp smażony,pstrąg smażony,łosoś w sosie koperkowym
-ziemniaki z wody z cebulka
-kapusta z grzybami i grochem
-gołabki z grzybami
-śledzie w śmietanie
-pierogi z kapusta i grzybami
-makowiec
-kompot z suszu
-pieczywo
-fasolka kolorowa gotowana z podsmażoną cebulką
Jak cos u was pod patrze to dodam do własnego menu.
A tu mój sposób na karpia bez ości.Filetuje i nadcinam co 5 milimetrów aż do skóry.Potem doprawiam i smaże , zaręczam że nie ma ości.
Nadchodzą święta :)
Obserwuj wątekOdp: Nadchodzą święta :)
oszude
-barszcz czerwony z uszkami własnej roboty
-krokiety z kapustą i grzybami
-karp smażony,pstrąg smażony,łosoś w sosie koperkowym
-ziemniaki z wody z cebulka
-kapusta z grzybami i grochem
-gołabki z grzybami
-śledzie w śmietanie
-pierogi z kapusta i grzybami
-makowiec
-kompot z suszu
-pieczywo
-fasolka kolorowa gotowana z podsmażoną cebulką
Jak cos u was pod patrze to dodam do własnego menu.
A tu mój sposób na karpia bez ości.Filetuje i nadcinam co 5 milimetrów aż do skóry.Potem doprawiam i smaże , zaręczam że nie ma ości.