coz ja nie jestem jedna z 1100 znajomych Gusi a tez dostalam i mnie zamurowało! bo ona oceniła moje..
do Gusi! po pierwsze: to jest konkurs a jak wiesz w konkursie sie rywalizuje wiec jezeli mam oceniac ciebie potencjanego "rywala"to zanizam sobie (tak na marginesie), po drugie wydaje mi sie ze takie konkursy powinny odbywac sie na zasadzie uczciwosci, a wiec wstawiajac przepis licze na oceny wstawione nieprzymusowe dane z glebokiego serca, od osób ktory sie one naprawde spodobały. nie licze na wujków, ciocie, lipne konta, zarejstrowna połowe rodziny plus znajomych. jesli twoje przepisy stoja nisko w rankingach to chyba znaczy ze nie zwrociły zbytniej uwagi innych, moze własnie na takie pozycje zasługuja. to ze prosisz nas i inne osoby jest lekkim! przegieciem, brakiem kultury i zyłki rywalizjacji, sportowej postawy i uczciwosci. chcesz wygrac dzieki manipulacjom i litosci. to chyba nie jest dobry kierunek ktory obrałas. ciekawe co na to jury? i jeszcze jedno tym listem straciłas reszteki szacunku u wielu osob.
ps. jesli zechce ocenic twoje danie na 5 to to zrobie wtedy kiedy bedzie na to zasługiwalo, w tej chwili wg mnie nie zasługuja. a nizszych ocen nie mam zamiaru wstawiac bo nie chce isc z toba na wojne bo keirujesz sie metoda " oko za oko" jak to pokazujesz na MG.
Odpowiedz na/ edytuj Nie podobają mi się takie praktyki!
Nie podobają mi się takie praktyki!
Obserwuj wątekOdp: Nie podobają mi się takie praktyki!
bernika
do Gusi! po pierwsze: to jest konkurs a jak wiesz w konkursie sie rywalizuje wiec jezeli mam oceniac ciebie potencjanego "rywala"to zanizam sobie (tak na marginesie), po drugie wydaje mi sie ze takie konkursy powinny odbywac sie na zasadzie uczciwosci, a wiec wstawiajac przepis licze na oceny wstawione nieprzymusowe dane z glebokiego serca, od osób ktory sie one naprawde spodobały. nie licze na wujków, ciocie, lipne konta, zarejstrowna połowe rodziny plus znajomych. jesli twoje przepisy stoja nisko w rankingach to chyba znaczy ze nie zwrociły zbytniej uwagi innych, moze własnie na takie pozycje zasługuja. to ze prosisz nas i inne osoby jest lekkim
ps. jesli zechce ocenic twoje danie na 5 to to zrobie wtedy kiedy bedzie na to zasługiwalo, w tej chwili wg mnie nie zasługuja. a nizszych ocen nie mam zamiaru wstawiac bo nie chce isc z toba na wojne bo keirujesz sie metoda " oko za oko" jak to pokazujesz na MG.