, Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" /> , Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" />

Nie wytrzymałam...

Obserwuj wątek

Odp: Nie wytrzymałam...

Ja wiem,ze wielu ludzi lubi i czeka na konkursy.Ale pewnie sa i tacy i do tych naleze ja ,ze nie zalezy nam na ocenianiu i nagrodach.Moze przepisy przystepujace do konkursu powinny byc jakos inaczej zamieszczane i bardziej "moderowane"..co do oceny innych to moze nie powinni oceniac ci bez swoich przepisow..
Bardzo dziekuje Mariettcie bo mimo zlych ocen widze ,ze zainteresowala sie
Moje przepisy to cos na zasadzie odskoczni ,jak ten Musiu z "Mulan" cos dziwnego,moze ciekawego wiele z nich nie jest wymyslna ale ja bede sobie poczytywac za sukces gdy zainspiruja choc jedna osobe do ugotowania ,skosztowania czegos nowego. Ja wyjechalam z Polski w 90 siatych wiec przyznam sie popelniam bledy ale powiedzmy sobie gdybym byla pisarka .....Ja caly czas licze na owocna wspolprace

zmieniono 1 raz (ostatnio 01 gru 2009 06:42 przez tokijka)

Odpowiedz na/ edytuj Nie wytrzymałam...