Nowe pomysły na konkursy

Obserwuj wątek

Odp: Nowe pomysły na konkursy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
wiem, że zaraz pojwią się krzyki, że nie każdy ma aparat, ale..,.wystarczy spojrzeć na przepisy biorące udział konkursach - większość z nich pojawia się od razu, pierwszego czy drugiego dnia po rozpoczęciu konkursu i bez zdjęć co budzi podejrzenie, że są wklepane tylko po to żeby zaistnieć. Konkurs to konkurs - powinny być większe wymagania niż przy wstawianiu zwykłych przepisów. Zobaczcie jaka jest frekwencja przy aktualnym konkursie paprykowym - sama żałuję, że biorę w nim udział patrząc na inne, wstawione do niego przepisy.
I tak dobrze, że już nie wygrywa ten, kto wstawi najwięcej przepisów bo to była tragedia Dochodzi jeszcze sprawa głosowania ludzi - tylu mamy użytkowników na portalu a gdy trwa konkurs - zwycięzki przepis ledwo uzbiera kilkadziesiąt punktów co przy średniej 5/szt daje nam ok. 20 głosujących?! Marnie, prawda? Ale na zmobilizownie ludzi na razie nie mam pomysłu. Powrót do punktów za wystawianie ocen chyba nie byłby trafiony - oceniali by się nawzajem. A może się mylę? Sorki, że tak marudzę, ale ten śnieg za oknem mnie dobił...

Odpowiedz na/ edytuj Nowe pomysły na konkursy