Od moderatorki

Obserwuj wątek

Odp: Od moderatorki

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jejq, czasami mam wrazenie, ze niektorzy chca na sile rozpetac tutaj jakas wojne Czy my, jako ludzie, istoty myslace, rozumne, nie mozemy czasami odpusic zlosci, zawiesci, zajadlosci, sarkazmowi, ignorancji itd, tym wszystkim negatywnym przejawom nienawisci... Zawsze gdzies musza znalezc sie tacy, ktorzy lubia klotnie i zamet. Prosze, nas wszystkich, odpuscmy, zrobmy gleboki wdech i pozwolmy opasc emocjom, zbednym tutaj. Wszyscy popelniamy bledy, dobrze, ze niektorzy umieja sie do nich przyznac, nikt nie jest idealny. Prosze, nie psujmy atmofery, nie niszczmy cieplego klimatu jaki tutaj wytworzylismy, my, bo my tworzymy ta stronke, a dzieki moderatorom ta stronka jest tu dla nas. Wiem, ze moderatorzy maja swoje zycie, swoje zajecia no i nie za wiele wolnego czasu. Ja jestem wyrozumiala, bo probuje sobie wyobrazic siebie na ich miejscu, rodzina, praca + problemy w zwiazku z prowadzeniem strony internetowej. Czy ktos z nas cierpi na nadmiar czasu? Chyba niewielu. A moderatorow prosze o to, by szanowali opinie i problemy czlonkow tego portalu i w miare mozliwosci starali sie wyjasniac wszystkie ich watpliwosci i odpowiadac na prosby. Stworzyliscie na prawde fajna stronke, dbajcie o porzadek tutaj i badzcie wytrwali! Pozdrawiam wszystkich cieplutko :

Odpowiedz na/ edytuj Od moderatorki