Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Obserwuj wątek

Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Kefirka
  • Kefirka

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Droga Pyzo, wyciągasz pochopne wnioski Piszę to wszystko by Henia moze w koncu zrozumiała, że jest gorsza od wiekszości ludzi, na których naskakuje Każdy tu każdemu dupę lizę. Nie chodzi mi o zadne konkursy, o zadne konkretne sprawy a o każdą kłótnię Heni która zawsze toczy się z jej powodu bo sie byle czego przyczepia. ^^ Nie wiem czemu się wtrącasz, bronisz jej bo pewnie i tobie kiedyś nosa utarła albo boisz sie ze ci kiedyś utrze Nie ma żadnej rodzinnej kliki, nikt mnie nie prosił o wiadomosci tutaj. ^^ Mam swój własny rozum, swoją wolną wolę i mogę wypowiadać się gdzie chcę i kiedy chcę. Wystarczy, że widzę co tu się dzieje. Jedno wielkie lizanie dupy Heni bo ma się za najlepszą, najcudowniejszą i naj naj naj . Śmieszne, naprawdę Może kiedyś, na późniejszą starość zrozumie że to co robi/ła jest tak puste, durne i bezmyślne że to po prostu aż szkoda. ^^

Pewnie zaraz i moją mamę zjedziecie, ze mnie NIBY nasłała. To co się tutaj dzieje jest żałosne, naprawdę żałosne. Myślicie, że każdy każdego na biedną Henię nasyła? Każdy ma swoje własne oczy, swój własny rozum i widzi co tu sie dzieje.

zmieniono 2 razy (ostatnio 27 mar 2011 21:34 przez Kefirka)

Odpowiedz na/ edytuj Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady