Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Obserwuj wątek

Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady

Babciagramolka
Młodzieży - czy nie wydaje Wam się , że rozpędziliście się i to bardzo ? Przeczytałam cały wątek od początku żeby nie popełnić błędu i wynika z niego jedno - Wokalista sam ujawnił , że to On jest osobą rozsyłajacą prywatne prośby o głosowanie na jego przepisy . Nie zrobił tego nikt inny - na forum była tylko ogólna rozmowa o tym , że nam się takie postępowanie nie podoba . Przepraszał za to i wszystko by było dobrze gdyby nie kolejna wypowiedź w stylu ,, przeprosiłem ale nie odpusciłem " . Czyli co - pogadajcie sobie a ja i tak będę robić po swojemu ? To już była zwykła bezczelność . Na dodatek Kefirka uznała że trzeba się przyłączyć do dyskusji i zrobiła to w bardzo złym stylu .I robi to nadal . Coś Wam powiem - najmłodsza nie jestem , mam wnuczkę starszą od Kefirki i nie wyobrażam sobie rozmowy prowadzonej takim językiem . Jeszcze raz powtarzam - jak mi się nie podoba to co ktoś mówi , pisze czy robi to z tym polemizuję ( bo przecież nie musimy się wszyscy zgadzać ze zdaniem innych ) . Tylko zgody na obrażanie innych , wulgarności i język nie parlamentarny nie ma i to bez względu na wiek osoby która to robi .

Odpowiedz na/ edytuj Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady