Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: Odp: !!)

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
msewka napisał(a):

Kaziu masz dużą wiedzę i ja sporo skorzystałam na Twoich przepisach.Ilekroć wysłałam do Ciebie jakieś zapytanie to zawsze rzeczowo mi odpowiedziałeś i nigdy nie było żadnych zgrzytów.Więc może osoby,które nie mają żadnych bezpośrednio żali do kogoś może niech już zamilkną i nie włączają się w zbyt długie tyrady na kogoś temat, bo nikt nie jest idealny.Czasami tylko co niektórzy świetnie się maskują.
Teraz z innej beczki.Przepisy z pasztetem-niedobrze mi się już robi od tytułów a reszty najczęściej już nie czytam.I to niektóre osoby tylko takie przepisy dodają ,a ja to wiem i nawet już omijam szerokim łukiem.
Ja przepisów dodaję niewiele ale staram się wybrać najciekawsze a teraz staram się robić te ,które podałam wcześniej,żeby dodać fotki.Ogólnie chętniej się czyta przepis,jak coś przyciąga nasz wzrok.A tak działają na mnie fotki,na które patrząc robię się głodna.
A wogóle to pozdrawiam tych,którzy traktują kuchnię i życie podobnie jak ja .Sporo tu takich pozytywnie zakręconych.
A jutro jadę do rodzinki na weekend i niestety się z Wami nie spotkam przez 3 dni.Pozdrawiam

Msewka w takim ukladzie milego,slonecznego weekendu
Wracaj szybko na nasze fora

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow