Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.

Obserwuj wątek

Odp: Odp:

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
chef napisał(a):

a co tu daleko szukać ...grzyby leśne i cukier lub miód ... niemozliwe pomyslicie ... a jednak ...zróbcie na przykład dobre grzyby marynowane bez dodatku cukru lub miodu do zalewy


no tak ale cukier dodaje sie do wielu roznych potraw jako przyprawe, chociazby do zwyklej pomidorowki, do zalewy tez prawie kazdej, zaden tam wymysl

o przypomnialo mi sie ze ja lubie kapuste kiszona posypana cukrem, ale to moze tez nie dziwi bo salatke z kiszonej doprawia sie cukrem, tak jak smietane do salaty...

Odpowiedz na/ edytuj Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.