A ja się pochwalę, że robiłam dziś kaszankę część we flaku, część w słoiki. Jutro przyprawiam mięso na kiełbasę, potem podsuszanie i wędzenie, oraz przygotowanie białej na święta. Szynki są już w solance i przyprawach. Pasztet pieczony-3 formy długie keksówki stygną.. i do zamrożenia. Do przerobienia było 90 kg mięsa. Porcjowałam, podpisywałam pakunki, zamrażałam. Sama zgłosiłam się na ochotnika. Momentami było drastycznie.. zwłaszcza przy kaszance. Najgorsze mam za sobą
Brawo Thegrooba ,juz sobie wyobrażam jakie to bedą smakołyki ! A tak wogóle to jestem pełna podziwu dla Ciebie ,i twoich przysmaków
Chwalimy się;
Obserwuj wątekOdp: Odp: Chwalimy się;
andzia67
Brawo Thegrooba ,juz sobie wyobrażam jakie to bedą smakołyki ! A tak wogóle to jestem pełna podziwu dla Ciebie ,i twoich przysmaków