Dziś eksperymenty smakowe . Robiłam gruszki do mięs , robiłam pieczarki do mięs . Dziś połączyłam gruszki z pieczarkami jako dodatek do sznycli z kurczaka .( ,, Gruszki w pieczarkach na sznyclach ")
Bardzo często do mięs podaję gruszki z kompotu lub syropu. Jednak bez obróbki ..prosto z puszki lub słoika. Warunek muszą być zimne (z lodówki) W połączeniu z mięsem smakują wyśmienicie. Twoją propozycję wypróbuję i dam znać jak smakowało...
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Bahus
Bardzo często do mięs podaję gruszki z kompotu lub syropu. Jednak bez obróbki ..prosto z puszki lub słoika. Warunek muszą być zimne (z lodówki) W połączeniu z mięsem smakują wyśmienicie. Twoją propozycję wypróbuję i dam znać jak smakowało...