thegrooba, może zastanowiłabyś się nad poprowadzeniem kącika porad na temat fotografii kulinarnej - jak dobrać tło, jak ułożyć potrawę, co ze światłem...Robisz piękne zdjęcia i wiele osób mogłoby się od Ciebie uczyć. Wiem, że dużo zależy od sprzętu, ale to często wymówka - ja już się piszę na lekcje
Hmm... to nie jest zły pomysł, choć nie jestem expertem, uczę się sama, na swoich błędach, nowe spostrzeżenia wcielam w życie i chętnie podzielę się tym co dostrzegłam Wtedy będziemy mogli sobie dawać wskazówki nawzajem. Może nowy wątek..?
Dzisiejszy obiad - skrzydełka z syropem klonowym i dżemem papaja - marakuja i kalafior do obiadu ( tu wykorzystałam nową miseczkę -, dzięki Siostra By było jak najwięcej światła, wystawiłam stolik na balkon i użyłam białych naczyń i białego obrusika aby oszukać tę szarą pogodę i by zdj. było "soczyste". Skrzydełka posmarowałam tuż przed fotką syropem klonowym za pomocą pędzelka.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Hmm... to nie jest zły pomysł, choć nie jestem expertem, uczę się sama, na swoich błędach, nowe spostrzeżenia wcielam w życie i chętnie podzielę się tym co dostrzegłam Wtedy będziemy mogli sobie dawać wskazówki nawzajem. Może nowy wątek..?
Dzisiejszy obiad - skrzydełka z syropem klonowym i dżemem papaja - marakuja i kalafior do obiadu ( tu wykorzystałam nową miseczkę -, dzięki Siostra By było jak najwięcej światła, wystawiłam stolik na balkon i użyłam białych naczyń i białego obrusika aby oszukać tę szarą pogodę i by zdj. było "soczyste". Skrzydełka posmarowałam tuż przed fotką syropem klonowym za pomocą pędzelka.