Wiosenne - ,, leniwe ,, - szybkie danie . Robiłam na wyczucie bo nigdy nie spotkałam się z czymś podobnym ale wydawało mi się ,że będzie pasować smakowo . A że i makaron i szparagi lubię to bardzo nam smakowało .Ważne by makaron był al dente . Cały smaczek w sosiku utartym z surowego żółtka z oliwą ( tu niestety musi być oliwa nie da sie z olejem ) i sokiem z cytryny . Na to nutka koperku . Mniam- polecam. Przepis wstawiłam pod nazwą ,, Szparagi na Farfale "
Buniu, piękne i pomysłowe. Tylko kolorów w jednym daniu.. i mój ulubiony kształt makaronu Fajny sosik ja resztę szparagów dodam dziś do zupy cebulowo-ziemniaczanej
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Buniu, piękne i pomysłowe. Tylko kolorów w jednym daniu.. i mój ulubiony kształt makaronu Fajny sosik ja resztę szparagów dodam dziś do zupy cebulowo-ziemniaczanej