A dzisiaj wegańskie sajgonki w dwóch wersjach: z kaszą gryczaną oraz z jęczmienną- pycha Nawet mój mięsożerny Mąż stwierdził, że w sumie to możemy już mięsa tak dużo nie jeść...
Też robiłam sajgonki wege w poniedziałek Robiłam je z granulatem sojowym i warzywami,kiełkami fasoli ze sloika ktore juz u mnie z rok lezały i nie otworzylam oraz grzybami mun. Smakowo mało róznily sie od tych mięsnych. Fajna sprawa. A taki granulat kosztuje niecale 3 zl- uzylam polowe wiec ekonomicznie i tanio
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Też robiłam sajgonki wege w poniedziałek Robiłam je z granulatem sojowym i warzywami,kiełkami fasoli ze sloika ktore juz u mnie z rok lezały i nie otworzylam oraz grzybami mun. Smakowo mało róznily sie od tych mięsnych. Fajna sprawa. A taki granulat kosztuje niecale 3 zl- uzylam polowe wiec ekonomicznie i tanio