Ja do sloikow wkladam prawie wszystko
buraczki z botwinką - na barszcz
Fasolke szparagową w pomidorach - na zupe albo do obiadu
cukinie w keczupowej zalewie, jabłka smażone - na szarlotkę, dżemy z dyni i jabłek, śliwki w occie,kompoty ze sliwek, wiśni,czereśni.. Salatki z ogórkow i papryki , mizerie , sos uncle bens prawie taki jak ze sklepu .. pasty różne , np z raparbaru albo pikantne jabłkowe .. borówki do mięs i jarzębinę .... yyyyy ... i coś tam jeszcze musialabym do piwnicy zejść z karteczką hihih ..
A moge prosic przepis na botwinkę? Będe tego troche miała i muszę jakos przerobic a w zamrazarce mam mało miejsca
Czas przetworów
Obserwuj wątekOdp: Odp: Czas przetworów
caroline1983
A moge prosic przepis na botwinkę? Będe tego troche miała i muszę jakos przerobic a w zamrazarce mam mało miejsca