i tak ta korespondencja się rozwijała.......do dnia dzisiejszego ta " nagroda" do mnie nie dotarła , dzisiaj napisałam do osoby , która poinformowała mnie o otrzymanym wyróżnieniu:
"Temat: Kubek
Wiem ,że moderator też człowiek , ale mam prośbę .......odpowiedz mi na pytanie: czy przyznawanie nagród , a później ich niewysyłanie to jest reguła w tym portalu? 5 sierpnia prosiłeś mnie o uzupełnienie danych adresowych , zrobiłam to , zawiadomiłam o tym , a kubek do mnie niestety nie został wysłany
Mała rzecz , a cieszy . Niestety nie mogę powiedzieć tego o tej nagrodzie . Przykro mi ,że ktoś sobie ze mnie zakpił.
Proszę w przyszłości nie zawieść kogoś komu społeczność przyzna najwięcej punktów za przysłany przepis , a jakaś komisja przyzna za to nagrodę .
Pozdrawiam hoffija44"
Jeżeli Ktoś potrafi udzielić mi odpowiedzi na zadane na wstępie pytanie to będę zobowiązana
Spokojnie,czasami trzeba poczekać,aby dostac ten piękny,zielony kubeczek-dotrze do Ciebie na 100%,wiem sama mam taki i bardzo go lubię,wszyscy moderatorzy bardzo sie starają,niestety poczta jest jaka jest i na to juz nie mają wpływu,zachowaj spokój,pozdrawiam,napisz jak dostaniesz te małe cudeńko
Czuję się oszukany
Obserwuj wątekOdp: Odp: Czuję się oszukany
A.B.
Spokojnie,czasami trzeba poczekać,aby dostac ten piękny,zielony kubeczek-dotrze do Ciebie na 100%,wiem sama mam taki i bardzo go lubię,wszyscy moderatorzy bardzo sie starają,niestety poczta jest jaka jest i na to juz nie mają wpływu,zachowaj spokój,pozdrawiam,napisz jak dostaniesz te małe cudeńko