Czy panowie wstają?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Czy panowie wstają?

ulcia21 napisał(a):

Bo Ci mlodzi to juz mysla calkowicie inaczej*********.,siatki powinny zony nosic,miejsca im ustepowac bo Oni zmeczeni przeciez sa....

Ciekawa "obserwacja", ciekawe z czego wynika ten wniosek.
Same mamunie/ żonusie uczą tego: sama kupię, bo jak ty kupisz to pies tego by nie zjadł ...a może właśnie tak trzeba byłoby: co kupiłeś to to zjedz ...
Tylko pamiętajcie jeszcze o podziale obowiązków w domu: każdy niech robi to co najlepiej potrafi (może nie chwaląc się, jestem wyjątkiem, że potrafię wiele rzeczy sam zrobić, naprawić i nie cierpię sprzątania mieszkania -sam po swoich majsterkowaniach to co innego, sprzątam).
Jeśli Wasi Panowie nie mają "lewych rąk" ...to uszanujcie to i nie narzekajcie na NAS MEZCZYZN i czasem napiszcie coś o NAS pozytywnego. Jak na razie "konia z rzędem" tej z Was, która odnajdzie na naszym forum coś pozytywnego o płci brzydkiej. Nie liczę zdawkowych ochów i achów nad wypowiedzią, przepisem etc.
Która z Was pochwaliła się: oto danie/ coś/ idp. ...wykonane przez mojego Mężczyznę... znajdźcie coś(!)...
Same chcecie być chwalone, rozumiem to ale też dajcie nam, facetom nieco radości, tym bardziej że brak NAS na naszym forum ... plaża pod tym względem, faceci uciekaja.
Może z mojego powodu? ... no kurczaczki, nie pomyślałem o tym. Znów popełniłem błąd.

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 maj 2009 13:09 przez 45Kazik)

Odpowiedz na/ edytuj Czy panowie wstają?