Zrobiłam ciasto z delicjami. Problem w tym, że delicje "zjadły" mi wylaną na nie galaretkę. Jak wyleję kolejną porcję galaretki to mi nie rozmokną i nie rozpadną się?
Co prawda już po czasie i pewnie zrobiłaś to ciasto ale może komuś się to przyda Więc z wylaniem kolejnej porcji galaretki bym zaczekała, aż galaretka, którą "wypiły" delicje zastygnie. Dzięki temu one same staną się "twarde" i kolejna porcja zimnej już zastygającej galaretki im mnie zaszkodzi.
Tak zrobię następnym razem. To ciasto obyło się bez dodatkowej galaretki, bo się bałam, że mi biszkopty się rozlecą. Ciasto choć "łyse" było pyszne
Delicje w cieście
Obserwuj wątekOdp: Odp: Delicje w cieście
robaczek
Tak zrobię następnym razem. To ciasto obyło się bez dodatkowej galaretki, bo się bałam, że mi biszkopty się rozlecą. Ciasto choć "łyse" było pyszne