Pierwsze trzy wypowiedzi zignoruję, z czwartą się zgadzam, ale co do piątej to mam zastrzeżenia. Jakbyś poszperała w archiwum to byś znalazła dużo wcześniejszy wątek, który sam otworzyłem...Też chodziło o obiady....W wątku "co dziś na obiad" często uczestniczę, a nawet dodaję zdjęcia. Bardzo go lubię w szczególności gdy nie mam pomysłu na obiad. Nie należy mylić pojęć...żartowanie sobie, a kpina czy wyśmiewanie się. Są to dwie różne (skrajne) sprawy. Lubię żartować i śmiać się, ale nigdy (tak myślę) z nikogo się nie wyśmiewam. No może małym wyjątkiem były te "nieszczęsne" DROPY....Być może niektóre moje żarty są "trudne" ale nigdy nie uderzają w nikogo złośliwie. Jeśli ktoś myśli inaczej to jest w błędzie.
Witajcie jestem na forum prawie 50 dni,wpadam tutaj bo lubię szybkie przepisy zajmujących mało czasu,z racji tego że długo pracuje.
Nie biorę udziału w pyskówkach na forumMyślę jednak Bahusie że to nie tak jest do końca jak piszesz,poczytaj sam siebie,w pełni popieram Mańka i innych,nie uważasz że odpisywać coś takiego do kogoś to nie fair?
Może to nie Kazik ,a właśnie Ty powinieneś poszukać sobie innej strony!
A to twoje wypociny
Bahus napisał(
Odp: Rewanz - wpisujemy tutaj przaypadki oddania 1 za 1, czyli oko za oko!
dzisiaj, 01:14
Kazik po jaką cholerę Ty tutaj właściwie jesteś? Bo hobbistycznych, kulinarnych przesłanek to raczej u Ciebie nie widzę. Twoimi dokonaniami są właściwie tylko; nakręcanie spirali kłótni, wypominki i dogłębne analizy błędów innych użytkowników gotujmy.pl.
Oczywiście Ty nigdy się nie mylisz...zawsze masz rację. Prezentujesz i promujesz siebie jako nawiedzonego "pouczuciela" (bo określenie Ciebie jako "nauczyciel" w kontekście z Twoją osobą byłoby profanacją tego szlachetnego zawodu).
Parafrazując...Kazik daj sobie na wstrzymanie...nie psuj zabawy innym W Y L U Z U J A najlepiej to poszukaj sobie strony gdzie mógłbyś się "wyżyć"....i nie niszcz tego co inni w hobbistycznym zapale mozolnie tutaj budowali.
Zbulwersowany
Bahus
Nie podoba mi się,że docinasz Kazikowi pod każdym jego wpisem,nieładnie i ty uwważasz się za poważnego faceta,oj wątpliwe.
zmieniono 2 razy (ostatnio 18 maj 2009 14:02 przez roszponka1234)
Do bahusa:)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Do bahusa:)
Witajcie
Nie biorę udziału w pyskówkach na forum
Może to nie Kazik ,a właśnie Ty powinieneś poszukać sobie innej strony!
A to twoje wypociny
Bahus napisał
Odp: Rewanz - wpisujemy tutaj przaypadki oddania 1 za 1, czyli oko za oko!
dzisiaj, 01:14
Kazik po jaką cholerę Ty tutaj właściwie jesteś? Bo hobbistycznych, kulinarnych przesłanek to raczej u Ciebie nie widzę. Twoimi dokonaniami są właściwie tylko; nakręcanie spirali kłótni, wypominki i dogłębne analizy błędów innych użytkowników gotujmy.pl.
Oczywiście Ty nigdy się nie mylisz...zawsze masz rację. Prezentujesz i promujesz siebie jako nawiedzonego "pouczuciela" (bo określenie Ciebie jako "nauczyciel" w kontekście z Twoją osobą byłoby profanacją tego szlachetnego zawodu).
Parafrazując...Kazik daj sobie na wstrzymanie...nie psuj zabawy innym W Y L U Z U J A najlepiej to poszukaj sobie strony gdzie mógłbyś się "wyżyć"....i nie niszcz tego co inni w hobbistycznym zapale mozolnie tutaj budowali.
Zbulwersowany
Bahus
Nie podoba mi się,że docinasz Kazikowi pod każdym jego wpisem,nieładnie i ty uwważasz się za poważnego faceta,oj wątpliwe.