-w ogóle staram się unikać robienia zdjęć potraw z fleszem, zawsze mi wychodzą źle i kolory jakieś takie...biel, jak pisze Bunia, zawsze przepalona
- najlepiej zrobić kilka rożnych ujęć - z bliska, z dalszej odległości, pod innym kątem - potem jest z czego wybrać
- przyozdabianie potrawy warzywami, sałatą, czymkolwiek daje kotrast i najzwyklejsze rzeczy wyglądają atrakcyjniej, apetyczniej (czasami wystarczy obok talerza położyć kolorową serwetkę albo kwiatek, owoc, spróbujcie sami)
Do Termar
Obserwuj wątekOdp: Odp: Do Termar
Pyza
- najlepiej zrobić kilka rożnych ujęć - z bliska, z dalszej odległości, pod innym kątem - potem jest z czego wybrać
- przyozdabianie potrawy warzywami, sałatą, czymkolwiek daje kotrast i najzwyklejsze rzeczy wyglądają atrakcyjniej, apetyczniej (czasami wystarczy obok talerza położyć kolorową serwetkę albo kwiatek, owoc, spróbujcie sami)