Wiecie co - trochę nie fair, że są osoby, któr tylko czekają, aż padnie nowe typowanie i powtarzają typ - żeby zawsze być na 2. miejscu. Nie chce mi się tak bawic
I dlatego ja przestałam się w to bawić. Uważam, tak jak pisałam wcześniej, że wpisy typujących nie powinny być widoczne dla innych. Tak jak było w konkursie Fairy.
Dałem 2 zupełnie nowe typy, bo nie chcialem po kimś papugować (zresztą każdy wynik już mial na pewno swojego dublera ) a zaraz za mną powtórzyła moje typy barbrella. Nie wiem czemu tak to jest rozwiązane, ale to trochę mija się z celem... Albo zakryć typowania, żeby nie były widoczne - albo trzeba bylo to bardziej skomplikowac - np. wygrany bylby dopiero piąty poprawny typ - trzeba byloby sie dobrze wstrzelic - a gdyby ktoś namnażal milion kont, to przynajmniej by sie niezle napocil, zeby wszedzie byc jako 5
Odpowiedz na/ edytuj EUROkonkurs! Wytypuj wynik meczu i wygraj przewodnik po Europie!
EUROkonkurs! Wytypuj wynik meczu i wygraj przewodnik po Europie!
Obserwuj wątekOdp: Odp: EUROkonkurs! Wytypuj wynik meczu i wygraj przewodnik po Europie!
Spec
Dałem 2 zupełnie nowe typy, bo nie chcialem po kimś papugować (zresztą każdy wynik już mial na pewno swojego dublera ) a zaraz za mną powtórzyła moje typy barbrella. Nie wiem czemu tak to jest rozwiązane, ale to trochę mija się z celem... Albo zakryć typowania, żeby nie były widoczne - albo trzeba bylo to bardziej skomplikowac - np. wygrany bylby dopiero piąty poprawny typ - trzeba byloby sie dobrze wstrzelic - a gdyby ktoś namnażal milion kont, to przynajmniej by sie niezle napocil, zeby wszedzie byc jako 5