A wspomnianego dnia, niedlugo po powrocie do domku, w naszym ogrodzie mial miejsce groznie wygladajacy wypadek, ktorego maz byl swiadkiem. Tego typu sytuacje zdarzaja sie co jakis czas, choc ja po raz pierwszy to zobaczylam. Ptaszki, fruwajac sobie w okolicach naszego domku, czesto uderzaja w szybe okna naszych sasiadow, ktorzy mieszkaja na gorze. Mysle, ze myli ich odbicie drzewa i krajobrazu w oknie, dlatego tak sie dzieje. Pierwszy raz od dawien dawna podeszlismy tak blisko dzikiego ptaka, bo ten, potrzebowal czasu by dojsc do siebie. Martwilam sie, czy aby nic mu sie nie stalo, czy nie zlamal nogi, ale mial chyba lekki wstrzas mozgu, po ktorym potrzebowal ok 10 min by dojsc do siebie, ale doszedl i odfrunal Ptak wyglada mi na samice kosa.
Biedna ptaszyna
A czy jest to samica kosa,to ja nie mam pojecia,na ptakach to sie naprawde nie znam,wiem jak wyglada bocian,sroka,wrona i wróbelek i na tym konczy sie moja znajomosc o ptakach
Ale mysle Sarenko,ze tak jak Ty piszesz,faktycznie myli ich odbicie w oknie
Galeria fotograficzna.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Galeria fotograficzna.
kinga
Biedna ptaszyna
A czy jest to samica kosa,to ja nie mam pojecia,na ptakach to sie naprawde nie znam,wiem jak wyglada bocian,sroka,wrona i wróbelek i na tym konczy sie moja znajomosc o ptakach
Ale mysle Sarenko,ze tak jak Ty piszesz,faktycznie myli ich odbicie w oknie