Babciagramolka, dziękuję za zebranie tych przepisów w jedno miejsce też uwielbiam gotować na parze.
maciek_001, po co solić warzywa u parowane? Wg. mnie nie trzeba, są wystarczająco w sobie na tyle słone by nie szkodziło zdrowiu i były smaczne
ja trzymam stronę maćka . \nie kazdemu smakują niesolone warzywa.
Wiem ,trzeba soli jak najmniej jednak trzeba ,abym jedzeniem sie delektowała a nie jadła z musu.Są jednak różne przyzwyczajenia i różne smaki .
Ktomu smakują warzywka niesolone , to czemu nie! NA ZDROWIE!
Gotowanie na parze
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotowanie na parze
misia53
ja trzymam stronę maćka . \nie kazdemu smakują niesolone warzywa.
Wiem ,trzeba soli jak najmniej jednak trzeba ,abym jedzeniem sie delektowała a nie jadła z musu.Są jednak różne przyzwyczajenia i różne smaki .
Ktomu smakują warzywka niesolone , to czemu nie! NA ZDROWIE!