A ja popieram Pyzę i Bunię, bo to, że one mają swoje przepisy na swoich własnych blogach czy na fb, to dyskwalifikuje je, aby tutaj dodawać swoje dobre przepisy. I tak ma wiele osób. Ja też zaczynałam 2 lata temu swoją przygodę od zera, a teraz już jakiś tam dorobek mam....i co wstawię nowy przepis na swój własny blog i potem klapa, nigdzie już nie będę mogła go wstawić?! Gotujmy wg mnie wprowadza dziwne zasady Oglądając przepisy Buni czy Pyzy wiem, że mają na prawdę super przepisy, dopracowane i myślę, że dużo osób skorzystało by z tych przepisów, gdyby zostały zamieszczone na gotujmy....a tak niestety dziewczyny ni będą mogły ich tu wstawić....
Nie chcemy nikogo dyskwalifikować - chcemy tylko by przepisy na naszych stronach były w miarę unikatowe. Tak jak napisałaś - Gramolka czy Pyza i tak dzielą się wspomnianymi przepisami na swoich blogach (Pyza ma nawet link do niego w opisach), facebooku i innych witrynach kulinarnych - więc internauci bez problemu znajda te przepisy. My chcemy być wyjątkowi, oryginalni, niepowtarzalni (na tyle na ile jest to możliwe) bo dzięki temu udaje nam się pozostawać liderem na tym trudnym rynku.
zmieniono 2 razy (ostatnio 25 lip 2011 13:07 przez Pawel Dobosz)
Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Nie chcemy nikogo dyskwalifikować - chcemy tylko by przepisy na naszych stronach były w miarę unikatowe. Tak jak napisałaś - Gramolka czy Pyza i tak dzielą się wspomnianymi przepisami na swoich blogach (Pyza ma nawet link do niego w opisach), facebooku i innych witrynach kulinarnych - więc internauci bez problemu znajda te przepisy. My chcemy być wyjątkowi, oryginalni, niepowtarzalni (na tyle na ile jest to możliwe) bo dzięki temu udaje nam się pozostawać liderem na tym trudnym rynku.