ok to danie ja robie często bo jest na szybko. pół kilo świerzych kapeluszy shitake,pokroić w paski i duśić na odrobinie masła ok 5 minut.dolać 100 ml.śmietanki,i w to włozyć serek topiony śmietankowy (lub plesniowy) według uznania.doprawic do smaku wegetą.dusić pod przykryciem ,kilka minut ,aż ser się rozpuści.najlepiej smakuje z makaronem wstążka.jest to danie proste,szybkie i bardzo dobre.SMACZNEGO
Moniczko fajnie by było zobaczyć to danie u ciebie jak się prezentuje,a u Ciebie widać tylko same grzybki,a nie zdjęcia z przepisów jakie podałaś
hej
Obserwuj wątekOdp: Odp: hej
evita0007
Moniczko fajnie by było zobaczyć to danie u ciebie jak się prezentuje,a u Ciebie widać tylko same grzybki,a nie zdjęcia z przepisów jakie podałaś