hej

Obserwuj wątek

Odp: Odp: hej

evita0007
  • evita0007

  • Posty: 1332
  • Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
monika 77 napisał(a):

ok to danie ja robie często bo jest na szybko. pół kilo świerzych kapeluszy shitake,pokroić w paski i duśić na odrobinie masła ok 5 minut.dolać 100 ml.śmietanki,i w to włozyć serek topiony śmietankowy (lub plesniowy) według uznania.doprawic do smaku wegetą.dusić pod przykryciem ,kilka minut ,aż ser się rozpuści.najlepiej smakuje z makaronem wstążka.jest to danie proste,szybkie i bardzo dobre.SMACZNEGO


Moniczko fajnie by było zobaczyć to danie u ciebie jak się prezentuje,a u Ciebie widać tylko same grzybki,a nie zdjęcia z przepisów jakie podałaś

Odpowiedz na/ edytuj hej