Bazylię:czerwoną, cytrynową, peruwiańską i jeszcze jakieś dwie odmiany, majeranek, suszoną siedmiolatkę, oregano,cząber, tymianek, lubczyk, liście selera, liście pietruszki (suszone wszystko), chili suszone, konserwowe i w paście . Suszone pomidory, buraczki, ogonki grzybów(cześć zmielona na proszek).
Wszystko wymienione wyżej z własnej działki.
Kardamon, gorczycę,papryki: słodką i ostrą; gałkę muszkatołową, kminek, kmin rzymski,sos sojowy , sojowo-grzybowy, kurkumę, curry, czosnek świeży i granulowany, pieprz ziołowy, i naturalny: zielony, czarny, a czasem kolorowy, cytrynowy ... tyle co pamiętam, nie chce mi się iść do kuchni i sprawdzać. Na pewno czegoś nie wpisałem. No i ocet jabłkowy też własny z własnych jabłek.
No właśnie muszę dopisać: liście laurowe i ziele nagielskie ale to tak banalne, że zapomniałem
Napisz coś proszę o tych suszonych pomidorach....Wszystko co możliwe....Już trzeci rok noszę się z zamiarem suszenia
Odpowiedz na/ edytuj Jakich używacie najczęściej przypraw? (Ranking przypraw)
Jakich używacie najczęściej przypraw? (Ranking przypraw)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Jakich używacie najczęściej przypraw? (Ranking przypraw)
Bahus
Napisz coś proszę o tych suszonych pomidorach....Wszystko co możliwe....Już trzeci rok noszę się z zamiarem suszenia