Jakoś ta palona nam nie smakuje. Ma taki specyficzny smak, który nam nie pasuje.
To ciekawe, co piszesz, bo większość ludzi, których pytam twierdzi, że ta niepalona jest bez smaku i że to dopiero prażenie nadaje kaszy fajny smaczek Widać każdy ma inne kubki smakowe.
Ostatnio czytałam książkę napisaną przez lekarkę, która twierdzi, że człowiek powinien jeść przede wszystkim ziarno (czyli m.in. kasze). No i zaczęło się. Nigdy wcześniej nie doceniałam kasz, a teraz nie wyobrażam sobie obiadu bez nich. A gryka jest moją ulubioną - nie dość, że smaczna i ma dużo białka, to jeszcze jako jedna z niewielu kasz nie ma glutenu ... ( usunięte przez moderatora)
Kasze i ryż
Obserwuj wątekOdp: Odp: Kasze i ryż
Juliawkuchni
To ciekawe, co piszesz, bo większość ludzi, których pytam twierdzi, że ta niepalona jest bez smaku i że to dopiero prażenie nadaje kaszy fajny smaczek Widać każdy ma inne kubki smakowe.
Ostatnio czytałam książkę napisaną przez lekarkę, która twierdzi, że człowiek powinien jeść przede wszystkim ziarno (czyli m.in. kasze). No i zaczęło się. Nigdy wcześniej nie doceniałam kasz, a teraz nie wyobrażam sobie obiadu bez nich. A gryka jest moją ulubioną - nie dość, że smaczna i ma dużo białka, to jeszcze jako jedna z niewielu kasz nie ma glutenu ... ( usunięte przez moderatora)