Thegrooba, dobrze Ci zrobil pobyt na wsi, prawda? Fajne zdjecia, az zatesknilam za rodzinnymi stronami, za babcia i wsią
hi Nazwa ulicy na której mieszkamy może wskazywać na wieś, bo się kojarzy.. Ale moje Mogilno to jednak miasto I kocham te ciepłe, wiosenne dni, dziką okolicę, te ciszę na peryferiach, to że wszystko tu tak szybko rośnie..( z tego akurat niezadowolony jest tata, bo ma sporo trawy do koszenia, mamy tu taki zaczarowany ogród z sadem, i często po ogrodzie biegają sarny, są bażanty, żurawie, a czasem lis Ale raczej nie skrada się do nas bo Sugi by go pognałSamym wyglądem budzi respekt a tata mów na niego "moje maleństwo
Jak wszystko zakwitnie porobię zdjęcia(robie je co roku tak czy siak i wkleję, jest obłędnie
Jak widzę coś ciekawego to robie fotki, fajnie wychodzą zdj makro natury po deszczu, takie "kropelkowe" Bardzo mnie to zawsze pasjonowało. Takie małe rzeczy mnie bardzo cieszą:
Odpowiedz na/ edytuj Kociaki, psiaki i inne zwierzątka...
Kociaki, psiaki i inne zwierzątka...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Kociaki, psiaki i inne zwierzątka...
thegrooba
hi
Jak wszystko zakwitnie porobię zdjęcia(robie je co roku tak czy siak
Jak widzę coś ciekawego to robie fotki, fajnie wychodzą zdj makro natury po deszczu, takie "kropelkowe"