A ja zdania swojego nie zmienię. Jeśli ktoś wchodzi na strony tylko po to aby prosić o oceny swojego wyrobu (i to jeszcze nie na gotujmy.pl tylko gdzie indziej), to według mnie jest na bakier z etyką. Gdyby o takie coś poprosiła np. Zuzi to bym zrozumiał, jest w naszej rodzinie (ma duże zasługi) to i od rodziny może pewnych rzeczy oczekiwać. Ale jak wchodzi całkiem obca osoba i swój pobyt zaczyna od prośby o ocenę (mając na uwadze tylko swoją korzyść) To dla mnie jest po prostu wyrachowanym żebrakiem. A takimi osobami się brzydzę. Ot co.
Każdy ma swoje zdanie-takie jest prawo-i kazdy ma inne poglądy.
Ostatnio Bahusie zauważyłam że trapi Cię złe nastawienie do swiata i ludzi (może sie mylę)-ale moze to być tylko takie moje spostrzeżenie-jestem w ciąży i jestem ostatnio bardziej wrazliwsza na jakiekolwiek ataki-nawet na inne-obce osoby.
konkurs na tort
Obserwuj wątekOdp: Odp: konkurs na tort
zuzi
Każdy ma swoje zdanie-takie jest prawo-i kazdy ma inne poglądy.
Ostatnio Bahusie zauważyłam że trapi Cię złe nastawienie do swiata i ludzi (może sie mylę)-ale moze to być tylko takie moje spostrzeżenie-jestem w ciąży i jestem ostatnio bardziej wrazliwsza na jakiekolwiek ataki-nawet na inne-obce osoby.