Strasznie niemiła atmosfera tutaj zapanowała... Jako użytkownik z trochę dłuższym stażem niż większość na tym forum, mogę Wam powiedzieć, że jestem pewna, iż jury- jak zawsze zresztą- oceni wszystkich jedną miarą i dokładnie zbada ewentualne naruszenia regulaminu. Wyluzujcie więc trochę i spokojnie oczekujcie na wyniki. Wszystkie wypieki są bardzo apetyczne i na pewno Wasi domownicy mieli niezłą frajdę móc ich spróbować czy choćby podziwiać. A to dla Wszystkich powinno być to największą nagrodą...
Pani Bernadetto, bardzo podoba mi się Pani wypowiedź. Konkretna i rzeczowa. Trafiłem tutaj szukając konkursów fotograficznych ale google mnie oszukały Ja nie umieć piec i dekorować. w tym temacie Kali jeść i Kali pić. A widzi Pani od razu mnie o coś posądzają czy kobiety - damy w kuchni jako cukierniczki tak mają W ogóle ta jedna Pani czepiła się tej drugiej Pani Ewy i można się uśmiać, przecież jak przejrzałem posty to inne torty są znakomite i pomysłowe o co tutaj chodzi
Coraz bardziej mnie bawi ta sytuacja ciekawe co się jeszcze wydarzy. Chyba zaproszę znajomych do dyskusji
zmieniono 1 raz (ostatnio 15 kwi 2013 16:16 przez pożeracz słodkości)
Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
pożeracz słodkości
Pani Bernadetto, bardzo podoba mi się Pani wypowiedź. Konkretna i rzeczowa. Trafiłem tutaj szukając konkursów fotograficznych ale google mnie oszukały Ja nie umieć piec i dekorować. w tym temacie Kali jeść i Kali pić. A widzi Pani od razu mnie o coś posądzają czy kobiety - damy w kuchni jako cukierniczki tak mają W ogóle ta jedna Pani czepiła się tej drugiej Pani Ewy i można się uśmiać, przecież jak przejrzałem posty to inne torty są znakomite i pomysłowe o co tutaj chodzi
Coraz bardziej mnie bawi ta sytuacja ciekawe co się jeszcze wydarzy. Chyba zaproszę znajomych do dyskusji