Przyszed ślubny po szychcie siod, przy stole zaglondo na karbinadle jak byk na masarza. Aha cosik bycie niy tak. No to się pytom co mu jest a łon mi pado Czy jo moga cos nowego uwarzic? Nie smakuje ci? Przeca warza co chcesz. A łon mi na to ze jestek zacofano. No ludzie czymejcie mie! I godo bo Karlikowo mo nowy Tefal i warzy na łyżce oleju. No ja nie ma to jak się chopu nudzi po grubie i o gupotach godo. Karlikowej szwagier z reichu przysłoł jakiego Tefala i tymu się zachciało. A on ze nie ino poszła do sklepu i kupiła frytownica co to wazy na jednyj łyżce oleju. Czyś ty zgłupiol? a on ze jo się nie znom. Pizłak dzwiami ida do Karlikowej co by mi to pokozała a ona że Chętnie pożyczy to zobaczę jak gotować smacznie zdrowo a nie tłuste obiady. Ty gorolico jo tuste? No to wziełak do dom i usmażyłak bratkartofle i jak dugo żyja to jeszcze nigdy niy były tak dobre. I musza pedzieć ze te gorole to czasami umieją cos dobrego wymyślić bo Actifry to richtig dobro rzecz.
Jesteś ze Śląska a niezbyt po śląsku to napisałaś.
Nie obraź się ale na moje oko to powinno być tak:
Przyszoł ślubny po szychcie siod, przy stole zaglondo na karminadle jak byk na masorza. Aha cosik bydzie niy tak. No to sie pytom-co mu je a łon mi pado: Czy jo moga coś nowego uwarzyć? Nie smakuje ci ,przeca warza co chcesz. A łon mi na to ze jo jes zacofano. No ludzie czymejcie mie! I godo ,bo Karlikowo mo nowy Tefal i warzy na łyżce oleju. No ja, ni ma to jak sie chopu nudzi po grubie i o gupotach godo. Karlikowej szwagier z raichu przysłoł jakiegosik Tefala i tymu się zachciało. A łon żebych ino poszła do sklepu i kupiła frytownica co to warzy na jednyj łyżce oleju. Czyś ty zgłupioł? A łon że jo sie nie znom. Pizłach dżwiami i ida do Karlikowej co by mi to pokozała a ona: że chyntnie pożyczy to zobocza jak warzyć smacznie, zdrowo a nie tuste obiady. Ty gorolico jo tuste? No to wziełach do dom i usmażyłach bratkartofle i jak dugo żyja to jeszcze nigdy niy były tak dobre. I musza pedzieć ze te gorole to czasami umiom cosik dobrego wymyśleć bo Actifry to rychtig dobro rzecz.
Konkurs TEFAL - zapraszamy!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Konkurs TEFAL - zapraszamy!
zuzi
Jesteś ze Śląska a niezbyt po śląsku to napisałaś.
Nie obraź się ale na moje oko to powinno być tak:
Przyszoł ślubny po szychcie siod, przy stole zaglondo na karminadle jak byk na masorza. Aha cosik bydzie niy tak. No to sie pytom-co mu je a łon mi pado: Czy jo moga coś nowego uwarzyć? Nie smakuje ci ,przeca warza co chcesz. A łon mi na to ze jo jes zacofano. No ludzie czymejcie mie! I godo ,bo Karlikowo mo nowy Tefal i warzy na łyżce oleju. No ja, ni ma to jak sie chopu nudzi po grubie i o gupotach godo. Karlikowej szwagier z raichu przysłoł jakiegosik Tefala i tymu się zachciało. A łon żebych ino poszła do sklepu i kupiła frytownica co to warzy na jednyj łyżce oleju. Czyś ty zgłupioł? A łon że jo sie nie znom. Pizłach dżwiami i ida do Karlikowej co by mi to pokozała a ona: że chyntnie pożyczy to zobocza jak warzyć smacznie, zdrowo a nie tuste obiady. Ty gorolico jo tuste? No to wziełach do dom i usmażyłach bratkartofle i jak dugo żyja to jeszcze nigdy niy były tak dobre. I musza pedzieć ze te gorole to czasami umiom cosik dobrego wymyśleć bo Actifry to rychtig dobro rzecz.