kopiowanie przepisów

Obserwuj wątek

Odp: Odp: kopiowanie przepisów

Izunia2007
jarek-energy napisał(a):

to zapewne do mnie wszystkie zdjęcia z moimi przepisam są moje , i każdy przepis też , a zdjęcia w forum np.fajnych fotek czy też bulki są skopiowane oczywiscie z innych serwerów i napisałem o tym kiedy tylko pytałaś to że nie podałem wtedy linka do określonych zdjęć to tylko dlatego że trzeba trochę poszukać i się natrudzić ale jak tylko chcesz te fotki to ok ...masz:
http://fazoland.pl/2008/04/26/wkurzona-buleczka/
a dwa to to że juz sie nie czepiam i napisałem o tym
a trzy to to że jeśli ktoś uważa że zdjęcia z przepisów nie są moje mogę to w każdej chwili udowodnić ..wystarczy do mnie napisać prywatnie.

Jarku - nie zrozum mnie zle,ja nie mam nic do Twoich przepisow.Zgadles ze chodzi o te fotki z bulka a potem z chlebem.Sprawa jest prosta: jesli ktos WKLEJA obojetnie gdzie NIE SWOJE ZDJECIE powinien przy nim dac informacje skad pochodzi, a nie kilka postow dalej.Ja nie musze sie trudzic i szukac bo mnie to nie obchodzi,chociaz akurat znam te strone z ktorej je kopiowales.Sa fora na ktorych za cos takiego dostalbys ostrzezenie.Tyle sie o tym pisze i mowi a Ty w nastepnym temacie robisz dokladnie to samo.

Odpowiedz na/ edytuj kopiowanie przepisów