Ksiazki

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Ksiazki

kinga
  • kinga

  • Posty: 2968
  • Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Anula napisał(a):

Lapy niedzwiedzie
Lapy sparzyc ukropem,trzymajac je w nim przez kilka minut,zeby potem latwiej modz oskrobac siersc;po nalezytym oczyszczeniu lapy wymyc w zimnej wodzie,nastepniegotowac je z wloszczyzna i korzeniem 3-4 godzin az zmiekna o tyle,ze sie dadza palcami przeszczypnac.Pozostawiwszy lapy w smaku az ostygna,podac na zimno z octem i oliwa lub sosem musztardowym-na goraco mozna lapy podac z sosem ostrym poivrade lub pikantnym.
I co Wy na to?

Nie no Anula przepis superNie jedna z nas skusilaby sie na taki przysmakJa jeszcze dodalabym (to juz tak troche nowoczesniej) w trakcie gotowania troszke vegety dla lepsezgo smakuA w sumie wywar po lapkach mozna by bylo wykorzystac jako rosolek

Odpowiedz na/ edytuj Ksiazki