Mam dość !!!!!!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
elka1986 napisał(a):

Piszecie żeby wstawiać przepisy ze zdjęciem nawet choćby z tel. Jednak Teraz kiedy padł mi aparat widzę że takie przepisy ze zdj robionym tel jest dyskryminowane i ponieważ jest nie najlepszej jakości nie jest wyświetlane nawet na stronie głównej. Wiec... Pozdrawiam.

Czemu dyskryminowane? Właśnie sprawdziłam i zaledwie kilka Twoich przepisów nie trafiło na stronę główną. Dodawane jest bardzo dużo przepisów i automatycznie te dodane wcześniej, które trafiły na stronę główną z niej "schodzą" a na ich miejscu pojawiają się nowo zatwierdzone. Tak jest cały czas. To, że Ty nie widziałaś swojego przepisu na stronie głównej nie znaczy, że go tam nie było. Ostatnio dodany przepis był na stronie główniej. Sama go tam dałam. Po nim zatwierdziłam kilkanaście następnych przepisów ze zdjęciami. Każdy przepis ze zdjęciem , który trafia na główną po jakimś czasie z niej znika. To normalne i nieuniknione

Jak chcesz, żeby Twoje zdjęcie "wisiało" na głównej około 8 godzin to dodaj go pod koniec dyżuru moderatora ( ja zatwierdzam do północy więc w poniedziałki, czwartki i piątki musisz posiedzieć do północy następne przepisy zatwierdzam rano )

Dodatkowo w telefonach jest coś takiego jak bilans bieli. (Przynajmniej w moim jest). Odkryłam to przypadkiem Teraz zdjęcia robione przy sztucznym świetle nie są takie makabryczne

Do perfekcji mi daleko, ale jakoś to przeżyjecie Przynajmniej mam taką nadzieję

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 sty 2012 23:48 przez misia5)

Odpowiedz na/ edytuj Mam dość !!!!!!!!