Mam dość !!!!!!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Mam dość !!!!!!!!

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
elka1986 napisał(a):

Zapewne to właśnie te 5 przepisów były ze zdjęciami robionymi tel. A jeśli chodzi o wypowiedź misia5 to z reguły siedzę i odświeżam stronę dopóki mój przepis się nie ukaże lub dopóki nie zobaczę że został zatwierdzony, więc raczej widzę czy był na stronie głównej. Zgodzę się jednak z Bunią że strona główna jest wizytówką i nie powinny się tam znaleźć złej jakości zdjęcia, ale niestety nie każdy kupując tel przy jego wyborze kieruję się parametrami aparatu, więc nie każdy ma możliwość zrobić dobre zdjęcia do przepisu.

Tylko my nie siedzimy całą dobę przy komputerach. Jeśli Ty dodasz przepis np. o godzinie 11, a ja 5 minut wcześniej wyłączyłam laptopa i poszłam robić obiad (my również jemy obiady, jakby ktoś nie wiedział ) to po Tobie przepisy doda jeszcze kilka lub kilkanaście osób. Wchodząc ponownie na panel otwieram po 10 przepisów i najpierw każdy z nich sprawdzam. Jeśli są zgodnie z regulaminem hurtowo je udostępniam. Jeśli Twój przepis był sprawdzony i zaakceptowany jako pierwszy, a po nim te pozostałe 9 to automatycznie Twój przepis "siedzi" bardzo krótko na stronie głównej i nie możesz go zobaczyć. Musiałabyś trafić z odświeżaniem na moment zatwierdzania przepisu. A to może być bardzo trudne wręcz niewykonalne. Bywają osoby, które w jeden dzień dodają po kilka czasem kilkanaście przepisów ze zdjęciami.

Nie możemy czekać z akceptacją przepisów ze zdjęciami tylko po to, by ich autor zobaczyć swój przepis na stronie głównej. Jakby każdy chciał zobaczyć swój przepis na stronie głównej to dodawanie przepisów zajęłoby nam ponad dobę. Przecież żadna z nas nie robi tego celowo. To dzięki Wam na stronie głównej codziennie pojawiają się nowe przepisy ze zdjęciami. My jednak nie mamy wpływu na to ile na dobę dodawanych jest przepisów ze zdjęciami. I jak długo przepis ze zdjęciem będzie na stronie głównej. Czasem jest na niej godzinę, bo akurat nie było przepisów ze zdjęciami, innym razem kilka minut, a czasem nawet mniej.

Jeśli padł Ci aparat, to pewnie od jakiegoś czasu dodajesz zdjęcia zrobione telefonem. W taki razie zdjęcie wykonane przez Ciebie w ostatnim czasie było na stronie głównej. Zrobione było telefonem więc nie wiem czemu uważasz, że zdjęcia robione telefonem nie trafiają na stronę główną i są dyskryminowane. Dużo osób dodaje przepisy ze zdjęciami zrobionymi telefonem i trafiają one na stronę główną. Nie masz zatem racji, mówiąc, że takie zdjęcia są dyskryminowane.

Odpowiedz na/ edytuj Mam dość !!!!!!!!