Nie zgadzam się Misiu . Na tej samej zasadzie można by powiedzieć , że nie należy wstawiać przepisów na sos beszamelowy , cytrynowy na beszamelu , musztardowy na beszamelu itd bo baza jest ta sama tylko element decydujący inny .
Przepis bardzo prosty , w sumie taka sama procedura ale autorka postarała sie by pokazać i jedne i drugie . Po prostu je zrobiła . I to jest w porządku . Co innego gdyby to były przepisy bez zdjęć .
Wszyscy robimy różne wersje swoich przepisów i każdemu z nas można by powiedzieć ( to do mnie ) po co podajesz 15 przepis na smażonego halibuta w marynacie - raz pomarańczowej , raz cytrynowej , raz koperkowej itd ( zawsze jest ryba , zawsze podstawowa marynata + składnik zmienny ) - efekt końcowy jest jednak inny . Tu też kostka cytrynowa różni sie smakiem i zastosowaniem od tej z grapefruita.
zmieniono 1 raz (ostatnio 04 lut 2012 22:14 przez Babciagramolka)
Mam dość !!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
Babciagramolka
Nie zgadzam się Misiu . Na tej samej zasadzie można by powiedzieć , że nie należy wstawiać przepisów na sos beszamelowy , cytrynowy na beszamelu , musztardowy na beszamelu itd bo baza jest ta sama tylko element decydujący inny .
Przepis bardzo prosty , w sumie taka sama procedura ale autorka postarała sie by pokazać i jedne i drugie . Po prostu je zrobiła . I to jest w porządku . Co innego gdyby to były przepisy bez zdjęć .
Wszyscy robimy różne wersje swoich przepisów i każdemu z nas można by powiedzieć ( to do mnie ) po co podajesz 15 przepis na smażonego halibuta w marynacie - raz pomarańczowej , raz cytrynowej , raz koperkowej itd ( zawsze jest ryba , zawsze podstawowa marynata + składnik zmienny ) - efekt końcowy jest jednak inny . Tu też kostka cytrynowa różni sie smakiem i zastosowaniem od tej z grapefruita.