Siedzę i czytam przepisy, a szczególnie te bez zdjęć. I ogarnia mnie kompletne zniechęcenie. Nie chce mi się nawet wstawiać komentarzy. Przepisy nieczytelne, niezrozumiałe, niekompletne... Np. napisanie "upiec biszkopt według uznania", to jest żaden przepis, a szczególnie jeśli nie poda się orientacyjnych wymiarów blaszki. Szkoda, że takie przepisy są wstawiane tylko i wyłącznie dla punktów i mało kto je czyta, o komentowaniu nawet nie ma mowy. Gdyby chociaż na stronie głównej zechciały się pokazywać komentarze do przepisów bez fotek, może inni użytkownicy zwróciliby uwagę na takie buble...
Cały problem ( po za głupotą tych przepisów ) polega na tym , ze widzimy tylko kilka ostatnich komentarzy do przepisów ze zdjęciami i mamy możliwość podejrzeć komentarze naszych znajomych .A ja bym chętnie weszła w jakąś rubryke gdzie mogła bym sprawdzic jakie komentarze ukazały sie od najnowszego do najstarszego .To co jest na forum w działce Przepisy kulinarne-Komentarze to nie to - tu pojawia sie informacja o tym ze przepis sie pojawił zupełnie bez sensu bo wstawione przepisy można zobaczyć gdzie indziej
Mam dość !!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
Babciagramolka
Cały problem ( po za głupotą tych przepisów ) polega na tym , ze widzimy tylko kilka ostatnich komentarzy do przepisów ze zdjęciami i mamy możliwość podejrzeć komentarze naszych znajomych .A ja bym chętnie weszła w jakąś rubryke gdzie mogła bym sprawdzic jakie komentarze ukazały sie od najnowszego do najstarszego .To co jest na forum w działce Przepisy kulinarne-Komentarze to nie to - tu pojawia sie informacja o tym ze przepis sie pojawił zupełnie bez sensu bo wstawione przepisy można zobaczyć gdzie indziej