Do wypowiedzi Darmonii - to co piszesz o maderatorce to poniżej jakiegokolwiek poziomu - gdybyś choć jeden dzień pełniła taką funkcję, to byś wiedziała, że to nie takie lekkie, łatwe i przyjemne. A moderator też człowiek i wyobraź sobie, nawet gdy mają dyżur muszą coś zjeść, napić się kawy, rozprostować kości czy wstać od kompa choćby tylko po to, żeby za przeproszeniem iść do łazienki.
Co do zdjęć i ich braku... ostatnio poleciałam pożyczyć aparat do sąsiadki, ale nie będę to niej latać za każdym razem kiedy coś w kuchni robię bo mnie uzna za nienormalną
Więc naprawdę już nie wiem, czy jest sens dodawać coś bez zdjęć, bo nie chcę jeszcze bardziej zaognić sytuacji, a z drugiej strony są dania, na które da się przekazać przepis bez ilustracji...
Co do zdjęć to tutaj są osoby uczciwie dodające przepisy bez zdjęć i są osoby, które oszukują dodając takie przepisy bez nich. Jak pisałaś wyżej nie jesteś na bieżąco w temacie, więc pewnych rzeczy możesz nie wiedzieć. My wiemy o kogo chodzi i to żadna tajemnica. Skoro ta sama osoba dodaje zdjęcie np. na polewkę to dlaczego nie może dodać zdjęcia na przepis np. z kuropatwy ? Ewidentna ściema ale taki użytkownik jest cwany i kombinuje tak z przepisem, że trudno udowodnić plagiat. Ale jak to mówią: kłamstwo ma krótkie nogi.
Mam dość !!!!!!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mam dość !!!!!!!!
zewa
Co do zdjęć to tutaj są osoby uczciwie dodające przepisy bez zdjęć i są osoby, które oszukują dodając takie przepisy bez nich. Jak pisałaś wyżej nie jesteś na bieżąco w temacie, więc pewnych rzeczy możesz nie wiedzieć. My wiemy o kogo chodzi i to żadna tajemnica. Skoro ta sama osoba dodaje zdjęcie np. na polewkę to dlaczego nie może dodać zdjęcia na przepis np. z kuropatwy ? Ewidentna ściema ale taki użytkownik jest cwany i kombinuje tak z przepisem, że trudno udowodnić plagiat. Ale jak to mówią: kłamstwo ma krótkie nogi.