No wlasnie tutaj miota mną pewien dysonans , bo z jednej strony krzywimy sie na wszechobecny tluszcz, a z drugiej "dobre masło powinno mieć min 80% tłuszczu"...
Logiki troche tu brak, choc nieobce mi jest to podejscie.
A co by sie stalo jakby to maslo mialo 70% tluszczu?
to już nie byłoby prawdziwe masło tylko tłuszcz mleczny
jak byśmy mieli patrzeć co jest zdrowe a co nie to nic nie powinniśmy jeść ani pić
popatrzmy na nasze babcie czy dziadków jedli smalec i jakie piękne lata osiągnęli a my krzywimy się na wszystko
Masło czy margaryna?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Masło czy margaryna?
Persik
to już nie byłoby prawdziwe masło tylko tłuszcz mleczny
jak byśmy mieli patrzeć co jest zdrowe a co nie to nic nie powinniśmy jeść ani pić
popatrzmy na nasze babcie czy dziadków jedli smalec i jakie piękne lata osiągnęli a my krzywimy się na wszystko