Jeśli to jest mleko z kartonu UHT to szybciej się zepsuje niz skwasi , druga rzecz , szybciej skwasi sie mleko które zawiera więcej tluszczu niz chude a trzecia to bakterie potrzebują troche ciepła więc do garnka i blizej kaloryfera a później schlodzić , a ziemniaczki ze skwarkami i kwasnym mlekiem...hmmm pycha , u nas sprzedają jeszcze efir z ostatniej mleczarni PRL-u w szklanych bytelkach takie jak były wcześniej , jest też taka smietana i mówię wam jest żólta jak dawniej i ten sam smak , a kefir....ubostwiam
Kurcze a do tych ziemniaczkow jeszcze szczypior lub koperek nie?
Odpowiedz na/ edytuj Mleko nie chce mi sie skwasić, nie wiecie o co chodzi?
Mleko nie chce mi sie skwasić, nie wiecie o co chodzi?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mleko nie chce mi sie skwasić, nie wiecie o co chodzi?
jarek-energy
Kurcze a do tych ziemniaczkow jeszcze szczypior lub koperek nie?