Doro- są , są tylko zobacz jaki wybór i jakich serów .Ostatnio usiłowałam kupić oryginalny Chedar i nalatałam się potwornie, bo był -ale Mlekovity .A ekspedientka patrzyła na mnie jak na głupią jak się upierałam ,że to coś nazywa się tylko Chedar ale koło Chedara nie leżało ( usłyszałam ,, ale ten kosztuje 21 zł , a tamten 50 zł - to po co przepłacać " - zgroza ) .To tak jak by zamiast Roquefortu kupić Lazur .Niby też z niebieską pleśnią ale smak nie ten .
Niestety u nas jeszcze rynek serów jest bardzo ubogi i dobrych serów ze świeca szukać .
Leży masa - a wybrać nie ma co .
Tak , Babciugramolko, moze i masz racje...bo jak my chcemy kupic dobry ser to tez nas sie glupio patrza,,, my jedziemy poza granice Gryfina, i tam mamy kogos kto o to dba, a u nas w Niemczech , niestety...zostaje nam Francja. Ale ogolnie nie narzekam , bo to co chcemy , dostajemy w naszych okolicach
Odpowiedz na/ edytuj ,,...Na straganie w dzień targowy..."
,,...Na straganie w dzień targowy..."
Obserwuj wątekOdp: Odp: ,,...Na straganie w dzień targowy..."
Doro
Tak , Babciugramolko, moze i masz racje...bo jak my chcemy kupic dobry ser to tez nas sie glupio patrza,,, my jedziemy poza granice Gryfina, i tam mamy kogos kto o to dba, a u nas w Niemczech , niestety...zostaje nam Francja. Ale ogolnie nie narzekam , bo to co chcemy , dostajemy w naszych okolicach