, Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" /> , Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" />
Nie wytrzymałam...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Nie wytrzymałam...
Tit CZYTAJ a nie oglądaj liter, uważam że zaczynasz prowokować do ostrzejszej wypowiedzi.
PRZECZYTAJ CO NAPISAŁEM na jaki T E M A T ... i uzasadnienie dla Pyzy... treścią jest CZY WARTO, a nie moje "żale i ciągle swoje" te moje ŻALE jak je już nazywasz za ... innym moderatorem z okresu przed zbanowania mnie (czyżbyś była tą samą osobą?!) nie sa żalami a tylko poparciem pytania: czy warto cokolwiek proponować, gdy: nie odpowiadacie nam , zobacz archiwum , powtarrzam ZOBACZ WĄTKI I POSTY już archiwalne niemal, i nasze , użytkownikow propozycje, PRZECZYTAJ NASZE PROPOZYCJE ..., i nie pytaj PYZY jakie widzi wyjście z sytuacji. Zobacz również MOJE PROPOZYCJE , GLUMANDY , innych PRZECZYTAJ JE i nie pisz mi o moich żalach. A że mam żal to mam go słusznie. Odmowa z zemsty , przeniesienia moich przepisów ... nazwij to sama czym jest. Dziecinadą rozkapryszonego bachorka u władzy.
Nie pisz o moich żalach, zacznij w końcu być OBIEKTYWNYM MODERATOREM, a nie nakręconą maszynką standardowo odpowiadającą na moje i innych wnioski, spostrzeżenia no i ...nie czekaj aż ktoś po tygodniu czy dwóch z ironią napisze (jak ja) wierszyk, który dopiero zmusi Ciebie do odpowiedzi ... odbiegajacej od meritum. A mówią, że prawdziwa cnota krytyk się nie boi
Ja doskonale rozumiem, ze Moderator ma "przerąbane" ale to nie powód by nas Uzytkowników traktować jak gówniarzy i za szczere i otwarte wykazywanie niedociagnięć programowych próbować rzucić nas na kolana. A ze jest coraz gorzej nie z winy Użytkowników to popatrz na nicki/ liste obecności i posty ... żyje tylko "groch z kapustą" i ... wątki na poziomie szkoły podstawowej i to 3-4 klasy, pozostałe dogorywają.
Zastanow się dlaczego.
Zastanow się dlaczego "starzy użytkownicy" zamilkli, ba, odeszli nawet niektorzy()!), a ci ktorzy przyszli tak szybko zauważyli przyczyny zamierania faktycznego na GOTUJMY.
Nie pisz tylko że przychodza nowi,ż etaka jest kolej rzeczy bo to totalna bzdura klepana dal uspokojenia wlasnego sumienia: popatrz też na przepisy ...moze wowczas dojrzysz to czego dotychczas nie widziałaś ...
Na rzeczową rozmowę jestem zawsze gotów, na dyskusję o ty co zrobic by było kepiej, akle naTwoje odpowiedzi o moich żalach, nie. Widocznie mnie i nam zależy na tej stronie WALCZYMY O NIĄ od dluzszego czasu.. Fajnie że nowy serwer jest, widac różnicę , chwała Olimpowi za to ... ale technika to za mało, ŻYWI TWORZĄ TĄ STRONĘ ... mimo ze niewidzialni ALE ZYWI i chcą żeby ta strona była żywa , a nie martwa ... Premyśl Tit nim odpowiesz i przestań się pieklić. Nie jestem wrogiem tej strony chociaz za takiego mnie uważa część z Was, mimo tego co zrobiono, chcialbym rozkwitu tej strony, nie dla pieniędzy ale po to BY INNI MIELI TEŻ RADOŚC Z TWORZENIA tej strony, a nie ze zbiorowiska plagiatów, pseudoprzepisów na bzdurne napoje, kanapki etc.
Mnie kubek nie jest potrzebny tak więc nie nagroda dla mnie jest ważna, a radośc tworzenia ... ale nie tworzenia na odpieprz, na ilość. Zobacz ile ze 100 kolejnych przepisow losowo wybranych zasługuje na miano przepisów: pos względem ilości /gramatury , przepisów, jak i sposobu waykonania , czyli STARANNOŚCI ..
Dłudo by wyliczać ile padło propozycjio poprawy ... i co ... i nic. NIC.
(przepraszam za literówki ale to już niemal mój "znak firmowy")