Dziś nie byłam w pracy i wpadam na małego .
Dużo jeszcze pracy przede mną.Rano byłam u Mamy upiec Jej ciasta na urodziny, zdążyłam też zrobić śledziki. Później biegiem obiadek a po południu idziemy z mężem i z moim bratem po prezent dla Mamy.W końcu to równa 70-tka.
Chcemy kupić telewizor wspólnie.Po naszej wyprowadzce został Jej mały telewizor z małego pokoju i wiemy, że w tym roku finansowo nie da rady kupić nowego.Myślę, że będzie to dla Niej nie lada niespodzianka, bo póki co to nie wie, czy wszyscy przyjdą do Niej.Za niespodziankę.
No to mama będzie niezle zaskoczona i wzruszona i łezka poleci (ja tak mam) ,ale w sumie wszyscy będą szczęśliwi . Teraz już idzie wybrać fajny i w przystępnej cenie . Z drugiej strony Ewcia to dobre dziecko - tyle teraz ma swoich wydatków...... Twoje zdrowie dobra dziewczyno
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: O)
misia53
No to mama będzie niezle zaskoczona i wzruszona i łezka poleci (ja tak mam) ,ale w sumie wszyscy będą szczęśliwi . Teraz już idzie wybrać fajny i w przystępnej cenie . Z drugiej strony Ewcia to dobre dziecko - tyle teraz ma swoich wydatków...... Twoje zdrowie dobra dziewczyno