A ja mam dziś wolne i muszę wstać,żeby wypchnąć Patkę do szkoły,.bo w przeciwnym razie zamuli i się nie wygrzebie na czas.
A muszę zrobić zakupy -prezenty gwiazdkowe chrześniakom, bratankom moim i Andrzeja.A jeszcze dla siebie kilka drobiazgów , no i fryzjera koniecznie muszę odwiedzić.Jak starczy sił to wieczorem wstąpię na jednego, bo jeszcze teść do nas przyjeżda do lekarzy.To z rana .W końcu do pracy nie idę, to nie muszę się pod biurko chować.
To ja z wami jednego i pedze do kuchni bigos gotowac....Ewcia ja juz wczoraj bylam u fryzjera i nawet kupilismy sobie prezent nowe talerze i serwis do kawy a ze o dzieciech myslimy ...to wzielismy tez dla corki Zostal jeszcze syn i tesciowa i maz Podoba sie Wam bo nam tak, wiec
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: O)
Doro
To ja z wami jednego i pedze do kuchni bigos gotowac....Ewcia ja juz wczoraj bylam u fryzjera i nawet kupilismy sobie prezent nowe talerze i serwis do kawy a ze o dzieciech myslimy ...to wzielismy tez dla corki Zostal jeszcze syn i tesciowa i maz Podoba sie Wam bo nam tak, wiec