Chwalimy się;

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Chwalimy się;

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Pyza napisał(a):

Tit napisał(a):

Pyza nie chodziło o ciebie, tylko o Henię. I to był do niej przytyk, ponieważ po tych wszystkich rzeczach które o mnie powiedziała, napisała i po tym jak namawiała użytkowników do przeniesienia się z gotujmy.pl, mogłaby tu nie wchodzić.

Portal jest dla wszystkich - kiedyś to powtarzałaś do znudzenia...

I bardzo Cię przepraszam za ten komentarz, ale muszę to napisać - myślę, że Redaktor Naczelnej nie przystoi ujawnianie publiczne swoich preferencji w kwestii kogo lubi a kogo nie - nikt z nas nie jest tutaj do lubienia i to działa w obie strony...Teoretycznie moderator też człowiek i ma prawo do własnych sympatii i antypatii, ale z racji stanowiska nie powinien o nich pisać i nie wdawać się w dyskusję na taki temat a już na pewno nie wypraszać kogokolwiek z portalu, którym zarządza

Zgadzam się z Tobą ale tylko w kwestii ostatniego zdania. Gdyby mnie ktoś (w przypadku gdybym był zarządzającym) potraktował tak jak to czyniła i czyni Henia to faktyczne nie "wypraszałbym" tylko wywaliłbym na zbitą twarz. Na szczęście dla portalu i dla mnie, zarządzającym nie jestem

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 maj 2011 16:00 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj Chwalimy się;