Co racja to racja! A frajda jest ogromna, tym bardziej gdyś ktoś spoza rodziny pochwali Twój przepis prawda?
Pozdarwiam
Jeśli mogę cos podpowiedzieć to powiem Ci jak ja uczyłam sie robić lepsze zdjęcia ( bo początki to była masakra ). Jak planujesz rrobic jakąś potrawę to poświęć parę minut i wrzuć w wyszukiwearkę w google w grafikę nazwę tej potrawy ( np kotlet mielony ) - wyskoczy Ci tysiace zdjęć . Popatrz na nie - może coś Ci podpowiedzą jak najlepiej prezentuje się to co chcesz ugotować. Jak masz białą potrawę to pomyśl o jakimś kolorowym akcencie ( natka pietruszki, listek sałaty , plasterek pomidora czy papryki ) połozony obok by ,, rozbić " biel .
Też zagladałam w Twoje konto . Lubisz gotować więc nie przejmuj się - sama zobaczysz za 3 lata jak sie twoje zdjecia zmieniły ( każdy z nas przez to przechodził ).
Chwalimy się;
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Chwalimy się;
Babciagramolka
Jeśli mogę cos podpowiedzieć to powiem Ci jak ja uczyłam sie robić lepsze zdjęcia ( bo początki to była masakra ). Jak planujesz rrobic jakąś potrawę to poświęć parę minut i wrzuć w wyszukiwearkę w google w grafikę nazwę tej potrawy ( np kotlet mielony ) - wyskoczy Ci tysiace zdjęć . Popatrz na nie - może coś Ci podpowiedzą jak najlepiej prezentuje się to co chcesz ugotować. Jak masz białą potrawę to pomyśl o jakimś kolorowym akcencie ( natka pietruszki, listek sałaty , plasterek pomidora czy papryki ) połozony obok by ,, rozbić " biel .
Też zagladałam w Twoje konto . Lubisz gotować więc nie przejmuj się - sama zobaczysz za 3 lata jak sie twoje zdjecia zmieniły ( każdy z nas przez to przechodził ).